УКР РУС

"Зараз я не хочу бути супероптимістом", – Жеваго розповів про перспективи Ворскли в Лізі Європи

21 вересня 2018 Читать на русском

Почесний президент Ворскли Костянтин Жеваго поділився враженнями після матчу групового етапу Ліги Європи проти Арсенала.

"Я пишаюся нашою командою. Так, Ворскла програла, але вона боролася до кінця, забила два м'ячі, намагалася демонструвати якісну гру. Такі поєдинки, впевнений, приносять задоволення українським шанувальникам футболу.

Арсенал – Ворскла – 4:2 – відео голів та огляд матчу

Якщо у нас буде більше досвіду подібних зустрічей, то ми будемо сильніше виглядати на тлі таких європейських лідерів, як Арсенал. Без поразок не буває перемог. У роздягальні я сказав футболістам Ворскли, що ще невідомо, який був би рахунок, якби гра тривала.

Ми спілкувалися з керівництвом Арсенала, налагодили контакт, адже в листопаді лондонський клуб приїде до нас в гості. Я радий, що Полтава побачить матч такого рівня. Вірю, що Ворскла зробить все можливе, щоб удома виглядати ще краще в протистоянні з канонірами.

"Полтавці поплатились за брак досвіду, але заслужили на два голи". Матч Арсенал – Ворскла в огляді англійських ЗМІ

Що стосується перспектив виходу Ворскли з групи, то для цього ми будемо робити все можливе. Зараз я не хочу бути супероптимістом, оскільки у нас в пасиві поки тільки поразка, і попереду команду чекає важка робота. Хоча, безумовно, хотілося б бачити полтавську команду в плей-офф Ліги Європи", – цитує Жеваго офіційний сайт Ворскли.