УКР РУС

"Зараз у збірній найсильніший півзахист за всю історію", – екс-гравець Шахтаря дав прогноз на матч Україна – Чехія

16 жовтня 2018 Читать на русском

Колишній футболіст Шахтаря Сергій Ященко вважає, що за півзахист збірної України можна не турбуватись, а от оборона "синьо-жовтих" викликає тривогу.

"Думаю, вболівальники, які прийдуть підтримати національну команду в Харкові, не пошкодують. Футбол у виконанні збірних України і Чехії очікується дуже цікавий і видовищний. Обнадіює гра середньої лінії "синьо-жовтих".

Україна – Чехія: на матчі Ліги націй очікується аншлаг

На мою думку, зараз національна команда має найсильніший півзахист за всю свою історію. За рахунок цього вирішується питання з реалізацією гольових моментів, адже форварда топ-класу у нас зараз немає. За такої підтримки можуть забивати і Яремчук, і Кулач.

Однак дії оборони збірної України викликають тривогу. З огляду на те, що доведеться протистояти команді, якій новий тренер повернув впевненість у своїх силах і прищепив більш ефективний стиль гри, поставлю на нічию. Такий підсумок поєдинку з Чехією також буде прийнятний для "синьо-жовтих". А значить, займаємо перше місце в групі і рухаємося вперед", – підсумував Ященко для Команда№1.

Зазначимо, матч Україна – Чехія відбудеться сьогодні о 21:45 на ОСК Металіст у Харкові. У разі перемоги "жовто-сині" достроково вийдуть у лігу А.

Україна – Чехія: анонс матчу Ліги націй