УКР РУС

Зараз тренуються 17-18 дублерів, з першої команди "Дніпра" залишилися лічені одиниці, – Михайленко

30 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

Новоспечений в.о. головного тренера "Дніпра" Дмитро Михайленко поділився з "Футбол 24" враженнями від призначення і розповів про ситуацію в команді.

Сьогодні на офіційному сайті "Дніпра" з'явилася інформація про призначення виконуючим обов'язки головного тренера першої команди Дмитра Михайленка, який раніше працював з дублюючим складом. Новий наставник прокоментував для "Футбол 24" своє призначення.

– Дмитре Станіславовичу, хотілося б, по-перше, привітати з призначенням, а по-друге, дізнатися про відчуття від такого несподіваного повороту подій.

– Дякую. Так, відчуття найприємніші, оскільки все моє життя пов'язане з "Дніпром", але в зв'язку з цим і велике навантаження на мене лягає, – клуб дуже титулований, клуб дуже значимий і для України, і для мене. Я це розумію і постараюся докласти всіх зусиль, щоб добиватись перемог і прогресу команди.

– А хто повідомив вам про призначення, з ким обговорювали цей варіант?

– Ні з ким не обговорював, а повідомив генеральний директор Стеценко Андрій Вікторович. Це сталося сьогодні.

– У досить непростий час приймаєте команду. Які очікування від роботи, обговорювали це з генеральним директором?

– Обговорювали, так. Дійсно, час непростий, потрібно дочекатися, хто залишиться в команді. А зараз просто налаштовуємося на важку роботу, на розуміння того, що буде справді нелегко молодим, на більшість з яких буде робитися ставка в чемпіонаті (а він буде точно сильнішим, ніж минулорічний), тому загалом поки готуємося створювати нову команду.

– Що стосується майбутнього клубу, що говорить керівництво про подальше існування клубу, грі в УПЛ?

– Ми поки що не обговорювали цього. Мені поки лише повідомили про призначення, а решта, я думаю, ще попереду.

– У цю мить хто залишається в команді з гравців основного складу?

– У нас взагалі вихідний сьогодні. А цей процес постійний, ми чекаємо, як буде складатися ситуація. Уже більш ясну картину матимемо ближче до початку чемпіонату, зараз складно про щось говорити.

– А з приводу тренувань, тренувальних зборів, є якийсь план?

– Ну, перша команда почала тренуватися з 20-го червня, збори, начебто, повинні пройти в Австрії, поки не уточнювали, коли це буде, але бажання є у клубу.

– З Мироном Богдановичем спілкувалися після свого призначення, обговорювали подальші плани по роботі з командою?

– Ні, я сам дізнався про призначення буквально перед вашим дзвінком, тому ще не встигли. Ми багато розмовляли з ними до цього, він був тут. Зараз тренуються 17-18 дублерів, з першої команди "Дніпра" залишилися лічені одиниці. Ми з ним постійно дивилися тренування, спілкувалися, тому я знаю ситуацію повністю.

– Ви досить успішно працювали з молоддю, не так давно навіть кубок виграли в Індії, тому проблем у роботі з ними в першій команді виникнути не повинно...

– Так, спасибі на доброму слові. Ми будемо намагатися, я думаю, що все у нас вийде, хоча, звичайно, буде непросто.

Нагадаємо, раніше Мирон Маркевич повідомив про відхід з поста головного тренера "Дніпра".

Гравець "Дніпра" U-21 Дмитро Нагієв: Було цікаво грати з ірландцями, бразильці грали брудно, а аргентинці взагалі плювали в обличчя