УКР РУС

"Зараз наговорю – дадуть штраф, санкції": тренер Динамо Брест емоційно прокоментував вилучення Хачеріді та Кікі

19 квітня 2020 Читать на русском

Наставник Динамо Брест Сергій Ковальчук засмучений поразкою від Вітебська у 5 турі чемпіонату Білорусі.

Нагадаємо, чинний чемпіон Білорусі зазнав вже другої поразки у 5-ти турах нового сезону. У суботу Динамо Брест поступилося Вітебську, завершуючи матч удев'ятьох. Спочатку другу жовту картку отримав Габі Кікі, а згодом свою нестриманість вкотре продемонстрував Євген Хачеріді. Колишній захисник збірної України невідомо для чого вдарив суперника ногою та привіз пенальті, з якого був забитий єдиний гол. У тому ж епізоді Хачеріді отримав пряму червону.

Хачеріді після матчу з Вітебськом спробував вдарити арбітра поєдинку, – ЗМІ

"Нічого казати. Зрозуміло, що наша команда не змогла зіграти багато в чому. Не скажу, що через суддівство, через різне трактування епізодів. Я не можу розібратися в цьому. Якби це було послідовно, в одну і іншу сторони... Може, це моя суб'єктивна думка, але мені так здалося.

Ми прилетіли за кілька годин до матчу. У нас перший раз таке, щоб з корабля на бал. Вийшло, як вийшло. Зрозуміло, що літаком переміщення займає менше часу, ніж автобусом, але є перевантаження. Я не знав, як відреагують організми хлопців.

Дві червоні картки? Не хочу коментувати. Зараз наговорю – дадуть штраф, санкції. Давайте, ми розберемося, на холодну голову подивимося. Якщо щось треба буде, ми свою позицію озвучимо", – цитує Ковальчука офіційний сайт Динамо Брест.

Після 5 турів Динамо посідає лише 8 місце в турнірній таблиці. Відставання від лідерів складає 4 пункти.

Хачеріді отримав безглузде вилучення та привіз пенальті – Динамо Брест програло Вітебську