УКР РУС

Запісоцький представив документи: його дружина не літала в Марбелью за кошти ФФУ

26 березня 2018 Читать на русском

Генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький представив документи, які свідчать про те, що його дружина літала в Марбелью не за кошти ФФУ.

Юрій Запісоцький спростував інформацію, що його дружина літала разом з ним в Марбелью за рахунок ФФУ, повідомляє MatchDay, та навіть представив документи, що про це свідчать.

Раніше Андрій Шахов у своєму Фейсбук написав, що генеральний секретар ФФУ використовував своє службове становище і провів час з дружиною в Марбельї не за власний кошт.

"Тижнева сімейна поїздка, напевно, за гроші громадської організації, якою є ФФУ, вдалася на славу", – написав Шахов.

Сам Запісоцький у коментарі "Правда. Футбол" заявив, що дружина літала за кошти сім'ї і вони жили в готелі, який оплатив сам генеральний секретар ФФУ, і навіть представив фото квитків та квитанції.

"Я розумію, що проти ФФУ зараз ведеться запекла інформаційна війна. Але ніколи не думав, що деякі журналісти можуть опускатися до такого низького рівня.

Я дійсно літав до Марбельї на матч Саудівська Аравія – Україна на чолі української делегації. І дійсно, в цей час там три дні перебувала моя дружина. Але справа в тому, що вона прилетіла до Іспанії на вихідні не в літаку ФФУ, і навіть не за кошти федерації, як вважають окремі ЗМІ, а регулярним рейсом, квитки на який ми купили за свої гроші. Таким же чином вона і полетіла з Іспанії. А жили ми в готелі, який я оплатив власним коштом", – сказав Запісоцький.

"Збірна України перетворюється на курорт". Чому Саудівську Аравію недооцінили, а Шевченка не варто порівнювати із Фоменком