УКР РУС

Заочна боротьба. Анонс 33 туру Серії А

14 квітня 2012 Читать на русском

Якихось мегапротистоянь у 33 турі італійської Серії А не буде. Центральним стане матч "Інтер" - "Удінезе". Однак зважаючи на гру "неррадзурі" в останніх поєдинках, віддамо перевагу у цьому протистоянні підопічним Гвідоліна. Навіть попри те, що вони грають у гостях.

Наздогнати "Лаціо"

Хоча слід сказати, що у разі перемоги “Інтер” наздожене “зебр” за набраними очками і отримає шанс поборотися за третє місце, а, відповідно, путівку у Лігу чемпіонів. Та навряд чи “Лаціо”, який наразі третій, віддасть цю сходинку вже аж до завершення чемпіонату. Тим більше, що у звітному турі “орлам” протистоятиме один із аутсайдерів - ”Новара”.

Ще два претенденти (умовні претенденти, зважаючи на відставання від “Лаціо”) на бронзу “Наполі” та “Рома” також зроблять усе, аби це відставання не збільшилося. Легше буде “партонепеям”, які в гостях гратимуть з “Лечче”, а от “Рома” прийматиме грізну в останніх матчах “Фіорентину”.

Лідери vs аутсайдери

Основна ж увага прихильників Серії А у 33 турі буде прикута до поєдинків за участю команд, які ведуть боротьбу за Скудетто - “Мілана” та “Ювентуса”. Та навряд чи хтось із них втратить очки, адже суперники їм дісталися більш, ніж прохідні - “Мілан” прийматиме “Дженоа”, а “Ювентус” гостюватиме у “Чезені”. Однак не будемо недооцінювати команд із низів турнірної таблиці, адже вони все ж таки ведуть боротьбу за право залишитися в еліті, тож гратимуть не озираючись назад.

В тренувальному стилі

Решта ж зустрічей якогось важливого турнірного значення не мають. “Сієна” прийматиме “Болонью”, а “Аталанта” - “К'єво”. “Парма” та “Катанія” завітають в гості до “Палермо” та “Кальярі” відповідно.

Андрій Думич