УКР РУС

Замість Тейшейри краще б купили Халка чи Кокоріна, - наставник "Цзянсу Сунін" Петреску

21 лютого 2016 Читать на русском

Головний тренер "Цзянсу Сунін" Дан Петреску поділився думкою про дорогі придбання клубу.

"80 мільйонів євро за Раміреса і Тейшейру? Безумовно, вони професіонали. Єдиний, хто перейшов до нас в розпал сезону в своєму клубі, - це Рамірес. Тейшейра приїхав всього кілька днів тому, він не тренувався майже 3 тижні і ще не дуже готовий фізично - більше нічого про Алекса поки сказати не можна. Жо теж не займався 10 днів. Для мене це проблема, адже скоро нас чекають ігри в Лізі чемпіонів, Суперкубку Китаю, потім знову в Лізі чемпіонів, а потім в чемпіонаті. Але я впевнений в рівні наших новачків, він фантастичний. Якщо ти 6 років граєш в "Челсі", як може бути інакше?

Мої слова, що заплатили за Тейшейру занадто багато? Я сказав правду, те, що думаю. Я нічого не сказав проти клубу, карати мене нема за що. На мою думку, Тейшейра - хороший гравець, але з такими грошима ми можемо дозволити собі не одного футболіста.

Я не вибирав жодного гравця для своєї нинішньої команди, нікого з гравців, яких купив "Цзянсу". За кого і скільки платити, вирішує клуб. Раз керівникам так хочеться, будь ласка. Я всього лише тренер і повинен робити те, що мені скажуть. У мене ще рік контракту.

Якщо б мені запропонували взяти будь-якого російського гравця, це був би Кокорін, а якщо легіонера - Халк", - сказав Петреску.