УКР РУС

Замдиректора Сумського інституту: Зінченко сам все здає, таких студентів-спортсменів дуже мало

1 лютого 2018 Читать на русском

У Сумському інституті фізичної культури не розуміють, звідки взялася інформація про можливе відрахування Зінченка, а також зазначили, що футболіст самостійно здає всі іспити та заліки.

Раніше з'явилася інформація про те, що Олександра Зінченка можуть відрахувати з Інституту фізичної культури при Сумському педуніверситеті через те, що він має 9 заборгованостей та не здав зимову сесію.

Втім, як розповів Спорт-Експрес заступник директора Інституту фізичної культури Андрій Леоненко, Зінченка ніхто не збирався відраховувати, а усі іспити футболіст здає сам.

"Мене не можна назвати молодим гравцем, Роналдо у 20 років був одним із найкращих футболістів світу". Зінченко – про історичний для себе матч проти Ньюкасла та свої перспективи у Манчестер Сіті

"Особисто я не знаю, звідки з'явилася ця інформація і хто джерело. Всі ми прекрасно розуміємо, на якому рівні грає Олександр і яка в нього зайнятість. На цей момент у нього чергуються матчі англійської Прем'єр-ліги, Кубка Англії і Кубка англійської ліги. Самі розумієте, що вирватися, якщо ти хочеш досягти високої майстерності в такій команді, то треба працювати й працювати. Ми продовжили йому сесію, щоб він по можливості приїхав і сам здав все це.

Зінченко у матчі проти Вест Бромвіча: висока оцінка від Whoscored та відео всіх дій українця

Скажу вам чесно, таких студентів-спортсменів взагалі дуже мало. Він дуже хороша людина, постійно привозить нам м'ячі з автографами гравців Манчестер Сіті, сам все здає, знає кілька іноземних мов. Таким людям ми завжди готові йти назустріч", – сказав він.