УКР РУС

Зальцбург – Лаціо: анонс матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи

12 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи між Зальцбургом та Лаціо.

Зальцбург – Лаціо

12 квітня 22:05. Зальцбург, "Ред Булл Арена"

Головний арбітр: Дамір Скомміна (Словенія)

Онлайн-трансляція на платформі "OLL.TV", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Перший матч між командами довів невипадковість проходу Зальцбурга до чвертьфіналу Ліги Європи. До 74-ї хвилини австрійці на "Олімпіко" грали внічию 2:2, однак голи Феліпе Андерсона та Чіро Іммобіле протягом наступних двох хвилин круто перегорнули хід протистояння. Тепер "бики" мають забивати два м’ячі, не пропустивши жодного, у що віриться мало – на виїзді австрійці хоч і виглядали симпатично, але постійно відігрувались.

З іншого боку, Зальцбург у цьогорічному розіграші Ліги Європи ще ніколи не програвав вдома. Історія зустрічей австрійського клубу проти Лаціо виглядає симпатично – дві перемоги та одна поразка із загальним рахунком 6:6. У матчах проти австрійських команд римлянам традиційно важко – чотири перемоги та три поразки.

Зальцбург – Лаціо: прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Втім, історія дещо відрізняється від реальності клубів: останній матч у чемпіонаті Зальцбург програв, в той час як Лаціо не знає поразок протягом 4 турів. Разом з єврокубками безпрограшна серія "орлів" становить уже 7 матчів. Протистояти такому локальному монстру можна лише за наявності справді чемпіонського характеру, але з цим у Зальцбурга проблем точно немає – він являється єдиним чемпіоном, який продовжує боротьбу у Лізі Європи.

Кадри

Дискваліфіковані: Самассеку (Зальцбург)

Під питанням: Ябо (Зальцбург)

Зальцбург суттєво підсилив свою атаку: з дискваліфікації повернувся талановитий корейський нападник Хван, який хоч і не забиває, але непогано рухається на полі та має гарний удар. Швидше за все, він вийде у старті на допомогу голеадору команди Валону Беріші.

Великою втратою для австрійців є дискваліфікація основного опорника – Діаді Самассеку. Його місце на полі міг би зайняти Рейнхольд Ябо, однак його участь у грі залишається під питанням. Не виключено, що німець залишиться на лаві запасних, а в центрі поля вийде юний півзахисник Вольф Ханнес або досвідчений Крістоф Ляйтгеб.

У Сімоне Індзагі доступний повний набір футболістів на матч. Останні травмовані – Джордан Лукаку та Волас – наразі тренуються у загальній групі, просидівши матч проти Удінезе на лавці запасних. Можливо, їх поберегли до виходу зі старту саме у Зальцбурзі.

Орієнтовні склади

Зальцбург: Вальке – Ляйнер, Калета-Чар, Рамальйо, Ульмер – Айдара, Шлагер, , Мінаміно, Беріша, Даббур – Хван.

Лаціо: Стракоша – Раду, Де Врей, Луїс Феліпе – Луліч, Мілінкович-Савіч, Лукас Лейва, Пароло, Андерсон – Іммобіле.

Іммобіле встановив рекорд Лаціо, забивши 27 голів в одному сезоні Серії A

Внутрішня арена

Зальцбург – 1 місце австрійської Бундесліги.

Останні матчі: ЛАСК (виїзд) – 0:1, Вольфсбергер (вдома) – 2:0, Аустрія (вдома) – 5:0,

Лаціо – 3 місце італійської Серії А.

Останні матчі: Удінезе (виїзд) – 2:1, Беневенто (вдома) – 6:2, Болонья (вдома) – 1:1

У своєму чемпіонаті Зальцбург зберігає перше місце з комфортним відривом у 8 очок, однак поразка від ЛАСКа – 4-ї команди австрійської Бундесліги – має насторожувати. В цілому ж Ред Булл залишається гегемоном своєї ліги з найбільшої кількістю забитих та найменшою кількістю пропущених м’ячів. Немає жодного сумніву, що наразі Зальцбург повністю сконцентрований на єврокубках.

Лаціо не програє у Серії А вже у чотирьох турах поспіль, вигравши остані дві зустрічі. Втім, такі позитивні результати були здобуті в матчах проти команд з другої десятки турнірної таблиці, тому симпатична серія римлян не має вводити в оману. Особливої уваги заслуговує матч проти Кальярі, в якому Лаціо постійно відігрувався, врятувавши нічию на 90+5 хвилині за рахунок космічного голу Чіро Іммобіле. В цій грі була продемонстрована вся суть Лаціо – яскравої, сильної, але нестабільної команди. Чи допоможе це австрійцям – дізнаємося вже ввечері.

Прогноз "Футбол 24" – 2:2.