УКР РУС

Залишилось лише 8 путівок у плей-оф Ліги чемпіонів

28 листопада 2013 Читать на русском

За підсумками 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів 2013/14 відомі 8 команд, вже гарантували собі участь в 1/8-й поточного турніру: по 3 англійські та іспанські клуби, а також по одному німецькому та французькому.

До "Атлетіко", "Баварії" та "Манчестер Сіті", які свої справи повирішували вже після 4-го туру, долучились ще 5 команд. У вівторок, хоч і програв у Швейцарії "Базелю", оформив вихід лондонський "Челсі". А "Барселоні" також не завадила мінімальна поразка - в Амстердамі проти "Аякса".

У середу євровесну в найпрестижнішому клубному турнірі в ефектний спосіб забезпечили собі мадридський "Реал" і "Манчестер Юнайтед". Більш нервовим вийшло здобуття путівки французьким "Парі Сен- Жермен", який лише на останніх хвилинах здолав "Олімпіакос".

Не втратив шансів на плей-оф ЛЧ єдиний представник України - донецький "Шахтар", якому, однак, потрібно налаштовуватись на перемогу в гостьовій дуелі з МЮ.

Зазначимо, що за 5 турів максимальний врожай очок зібрав лише чинний переможець Ліги чемпіонів - мюнхенська "Баварія". Далі за кількістю балів йдуть команди, що набрали по 13 очок: "Реал", ПСЖ та "Атлетіко".

До слова, середня результативність команди Гвардіоли - 3 голи за матч. Більше забиває лише "Реал" (18 м'ячів).