УКР РУС

Залишились при своїх. "Бенфіка" - "Ювентус" - 2:1. ВІДЕО

24 квітня 2014 Читать на русском

Перший півфінал Ліги Європи на шляху до Турина. Перемога за "Бенфікою", але виїзний гол дає непогану перспективу "Ювентусу".

На домашній арені "Ювентуса" пройде вирішальна битва нинішнього розіграшу, але до неї ще щонайменше 90 хвилин. Зрозуміло, що туринці горять бажанням порадувати євротрофеєм рідних тіфозі.

Чемпіон Португалії-2014 проти без п'яти хвилин чемпіка Італії. "Бенфіка" вдома у єврокубкових матчах не програє вже 12 матчів поспіль, тоді як в рамках ЛЄ і взагалі не знає, що таке поразка. Уже на 3-ій лісабонці ошелешили гостей реалізованою подачею кутового. Після цього настала епоха боротьби і нервів, яку дуже рідко вдавалось переривати моментами.

Цікавіше пройшли останні півгодини. Спочатку Погба головою перевірив Артура - воротар не дрімав. А після голу Тевеса посипалось. Класні фінти Карлоса надихнули "Юве" на продовження і гойдалки пішли в рух. Момент на момент, загроза на загрозу - Ліма після класної комбінації вколотив зі своєї гармати переможний м'яч. А ось Маркізіо вирівняти становище не зумів. 2:1 - налийте їм по 50, шанси рівні, як перший матч.

"Бенфіка" - "Ювентус". ОНЛАЙН-трансляція 2:1 (1:0)

Голи: Гарай, 3, Ліма, 84 - Тевес, 73

"Бенфіка": Артур, Луїзао, Перейра, Сікейра, Гарай, Сулеймані, Андре Гомеш, Перес, Кардосо, Родріго, Марковіч

Запасні: Облак, Жардел, Алмейда, Аморім, Джурічіч, Кавалейру, Ліма.

"Ювентус": Буффон, К'єлліні, Касерес, Бонуччі, Ліхтштайнер, Погба, Маркізіо, Пірло, Асамоа, Вучініч, Тевес

Запасні: Сторарі, Огбонна, Бардзальї, Падоїн, Джовінко, Льоренте, Освальдо.