УКР РУС

Заховайло: Ярмоленка треба було продати до Євро-2016

1 лютого 2017 Читать на русском

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло розповів про інтерес до гравців "Динамо" зі сторони закордонних клубів.

"Звичайно, предметний інтерес до гравців "Динамо" взимку був. Але всі розуміють, що виторгувати когось у "Динамо" дуже-дуже складно.

Тут можна зрозуміти власників "Динамо", які вклали і продовжують вкладати в клуб, в своїх футболістів дуже багато коштів, і хочуть мати від цього якусь віддачу.

Ярмоленко? Звичайно, мова йде про еталонного атакувального футболіста, і всі хочуть, щоб він, якщо і переходив, то тільки в європейський топ-клуб. Однак таких пропозицій ми, на жаль, поки не спостерігаємо.

Вважаю, що в цьому плані важливий момент був втрачений перед Євро-2016. Тоді на Ярмоленка була пікова ціна. А після чемпіонату Європи український трансферний ринок дуже сильно просів. Зі зрозумілих причин...

Всі знають, чим закінчилися спроби дістати Ярмоленка влітку і рік тому, і на якому рівні була виставлена ціна на цього футболіста. Чесно кажучи, за такі гроші цього футболіста продати буде складно. Судячи з усього, рівень ціни просто не влаштовує покупця.

Наскільки ми інформовані, у Ярмоленка якісь спеціальні умови, і всі менеджери одноголосно стверджують, що не кожен клуб навіть топ-ліги може задовольнити потреби Андрія із зарплати.

Відомо, що була пропозиція китайського клубу щодо Ярмоленка, але він її не прийняв, хоча я більше ніж упевнений, що по грошах вона була такою, як ніде в світі", – сказав Заховайло.

Трансферне вікно і УПЛ: Рекордсмен Лучкевич, спритні "Карпати" і стабільний Ярмоленко

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу