УКР РУС

Заховайло: Відставка Хацкевича Динамо не допоможе, команді потрібна нова кров

5 жовтня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний агент В'ячеслав Заховайло спробував знайти вирішення невдач київського Динамо після матчу проти ФК Яблонец (2:2) в рамках 2-го раунду групового етапу Ліги Європи.

"Не скажу, що команда знаходиться в кризі, але є проблеми. Головною причиною я вважаю те, що сьогоднішнє Динамо чомусь весь час підлаштовується під суперника, причому неважливо, з ким кияни грають. Головне те, що у команди немає своєї моделі гри.

Яблонец – Динамо – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Я не думаю, що відставка Хацкевича допоможе. Щоб труснути команду, потрібна нова кров. Видно, що багато гравців вже не можуть дати Динамо більше, ніж дали. Зокрема, вважаю, що потрібно переглянути весь центральний трикутник, зрозуміло, також потрібен кваліфікований нападник.

Що стосується, сьогоднішньої гри, то такого розвитку подій я і очікував. Чехи завжди грають щільно, а в другому таймі вони в чомусь навіть перегравали динамівців. І це при тому, що Яблонец – команда, яка постійно грає в першій п'ятірці чеської першості, але ніколи не ставала чемпіоном країни. Що, звичайно, сумно", – цитує Заховайла видання footboom.

Після 2-х матчів групового етапу Ліги Європи Динамо посідає 3-тю сходинку групи К, маючи в активі лише 2 очки.

Яблонец – Динамо: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича