УКР РУС

Заховайло: Тренування збірної України оціню на 3 із плюсом

24 березня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився думками щодо матчу збірної України проти збірної Саудівської Аравії напередодні.

Товариські матчі
завершено
-

Експерт вважає, що в матчі проти аравійців не пішла гра в Коноплянки, Марлоса та Зінченка, а сам результат – 1:1 – для нього став несподіваним.

"Грали дуже академічно, поперек поля і назад. Не вдавалося створити гостроту. На гру в два нападники перелаштувались занадто пізно. Погодні умови вимагали від збірної більш вертикальної гри. Впевнений, що тоді ми їх просто зім'яли б. Але грали на своїй половині в контроль.

Україна зіграла внічию з Саудівською Аравією в товариському матчі

Тиск, як наслідок, на чужій половині не вдався. Потрібно було перелаштуватися, щоб виграти цей матч. Наприклад, "вантажити" довжину, вигравати підбори, намагатися бити здалеку. Але Шева гне свою лінію. Для нього все те, що я перерахував – антифутбол. Тренування у збірної України вийшло на трійку з плюсом", – написав Заховайло у своєму Facebook.

Нагадаємо, що реабілітуватися за матч з аравійцями "синьо-жовті" можуть у матчі Україна – Японія вже у вівторок, 27 березня.