УКР РУС

Заховайло: Раджу Мілевському припинити мучити себе та футбол і зайнятися творчістю на YouTube

25 квітня 2020 Читать на русском

Відомий футбольний агент В'ячеслав Заховайло розкритикував гру екс-нападника збірної України Артема Мілевського у черговому матчі чемпіонату Білорусі.

"Сьогодні довелося дивитися білоруський футбол. Була мотивація. Обидві команди гратимуть в єврокубках, та й творчість Вернидуба хотілося оцінити. Почну з Бреста. Побачив пляжний футбол в темпі Мілевського, – тобто стоячи. Рідко побачиш ситуацію в сучасному футболі, коли у швидку атаку команда тікає "шість в два".

Мілевський та Нойок не врятували Динамо Брест від поразки Шахтарю Вернидуба

Навіть такий треш команда Вернидуба примудрялася реалізовувати. Я бачу проблеми в комплектації команди. Багато гравців не відповідають модельним показникам, граючи на тих чи інших позиціях. У підсумку... побачив ніякий футбол. Вітаю Вернидуба з перемогою, і раджу Мілі перестати мучити себе та футбол і зайнятися творчістю на YouTube", – написав Заховайло на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, у матчі 6-го туру чемпіонату Білорусі брестське Динамо на власному полі поступилось солігорському Шахтарю 0:2. Обидва українці – Артем Мілевський та Олександр Нойок – провели на полі увесь матч. Ще один представник нашої держави Євген Хачеріді відбуває п'ятиматчеву дискваліфікацію за удар суперника і погрози арбітру.

Динамо чи Зоря у ЛЧ, доля титулу Шахтаря, "зручний" порятунок Карпат – 6 варіантів завершення сезону, і як догодити УЄФА