УКР РУС

Заховайло: Не думаю, що турецькі гранди заплатять 10 млн за Сидорчука

11 січня 2017 Читать на русском

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився думкою щодо трансферів українських гравці до клубів з Туреччини.

"Скептичні висловлювання щодо переходів українців до турецьких клубів? Я просто попередив хлопців, що вони повинні бути готові до різних ситуацій, затримок і невиплат зарплати в тому числі. Зараз турецький ринок активізувався, тому що пішли чутки, що в Україні все дуже погано і футболісти готові грати на інших умовах.

Заховайло: Якщо гравці не вимагають грошей наперед і дешеві, то турки починають БУМ

Особисто для Караваєва, на мій погляд, перехід в "Фенербахче" – великий крок вперед в кар'єрі. Попрацювати з таким фахівцем, як Дік Адвокат, і пограти в дійсно хорошому клубі – це тільки плюс для розвитку Караваєва як гравця.

Селезньов та Рибка? Можу сказати, що "Карабюкспор" – це не той клуб, в який вони могли потрапити. В таких маленьких клубах, як "Карабюкспор", нерідко виникають фінансові проблеми і різні інші труднощі.

Що стосується Гладкого, то мені здається, все може бути. Не виключаю, що у Гладкого вийде перейти в турецький чемпіонат. Щодо Сидорчука я б не був таким категоричним. У пресі була інформація, що "Динамо" хоче за його трансфер 10 мільйонів євро. Не думаю, що за Сидорчука в Туреччині можуть заплатити такі гроші. Він не розкручений за європейськими мірками гравець. Не думаю, що турецькі гранди готові віддати такі гроші за Сидорчука", – сказав Заховайло.

Сидорчук обійдеться "Фенербахче" мінімум у 10 мільйонів євро, – ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу