УКР РУС

Заховайло: На мій погляд, Коваленко грає у збірній України по блату, а Ракицький ніби ласку зробив

6 вересня 2017 Читать на русском

Відомий український агент В'ячеслав Заховайло жорстко оцінив потенціал кількох гравців збірної України за підсумками матчу проти Ісландію у 8 турі відбору ЧС-2018.

"У футболі від любові до ненависті розділяє всього один програний матч. Повністю провалили другий тайм. Було дуже помітно, що сил не вистачило, не встигли відновитися. Повністю розчарували гравці, які не грали проти Туреччини, і за логікою, сил у них повинно було бути більш ніж достатньо.

Маліновський.... не для великих завдань, бажання багато але.... немає відповідного рівня майстерності і грати в основі збірної йому зарано. Те ж стосується і Коваленка. Занадто багато було роздано йому авансів, але на мій погляд, у збірній грає по блату. Пан Ракицький.... склалося враження, що зробив всім нам ласку, що вийшов на поле. Ось з нього і Ярмоленка повинні багато спитати. Степаненко намагався, але сил у нього явно не вистачало.

Єдиний гравець який заслуговує на похвалу – це Женя Коноплянка.... Ну а решта.... це так,..... виглядали, як лайно в ополонці. Тож критика цієї поразки цілком заслужена", – написав Заховайло у Фейсбук.

Кваліфікаційний матч до ЧС-2018 Ісландія – Україна завершився поразкою "синьо-жовтих" з рахунком 2:0. Андрій Шевченко поділився враженнями від поєдинку. Дивіться відео голів та огляд матчу Ісландія – Україна.