УКР РУС

Заховайло: Лікарі Славії сказали, що у Ротаня здоров'я, як у 25-річного хлопця

26 червня 2017 Читать на русском

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло розповів про те, як проходить переговори між Русланом Ротанем та Славією.

"Ми домовилися з Русланом, що, поки не підпишемо контракт, будемо утримуватися від коментарів. Але насправді поки все проходить досить гладко. Перша умова чехів була: оскільки гравець немолодий, то перш за все він повинен пройти медичні тести. В принципі це і зрозуміло. Не кожен клуб ризикне укладати контракт з 35-річним футболістом.

Але Руслан зараз перебуває в оптимальних кондиціях, і всі тести пройшов на "відмінно". Лікарі, які проводили медогляд, говорили, що у нього все показники, як у 25-річного хлопця. У команді Руслана прийняли дуже добре, тренер за результатами першого спарингу залишився їм дуже задоволений. А Руслан в свою чергу залишився задоволений Прагою і умовами, які створені для нього в клубі.

Дуже порадував Руслана і той факт, що він знову може стати одноклубником Яна Лаштувки, з яким вони стільки років разом відіграли за Дніпро. Тепер питання – за керівництвом Славії. На цьому тижні буде обговорюватися питання з контрактом. Подивимося умови, і якщо все буде влаштовувати, то підпишемо угоду на 1,5 роки", – сказав В'ячеслав Заховайло.

Ротань забив за Славію у першому ж матчі