УКР РУС

Заховайло: Чекаю на змістовний футбол від підопічних Шевченка

23 березня 2018 Читать на русском

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився прогнозом на товариський матч Україна – Саудівська Аравія.

Товариські матчі
завершено
-

"Складно передбачити, якою буде план на гру. До того ж давно не бачив гру Саудівської Аравії. Можу сказати одне: чекаю змістовний футбол від підопічних Шевченко. Буду радий, якщо якісна гра принесе результат. Хоча сам по собі результат не важливий в товариських зустрічах. Особливо на рівні збірних. Цей поєдинок – складова тренувального процесу.

Вхід на матч Україна – Саудівська Аравія буде вільним

Можливо, Шевченко буде експериментувати і застосує нові схеми. Часу для збірних завжди мало. Думаю, що Андрій Миколайович дасть шанс проявити себе тим гравцям, які мало отримували ігрової практики в своїх клубах. Дуже ймовірно, що вийде на поле з перших хвилин Коноплянка. Сподіваюся, дадуть можливість зіграти Соболю. Звичайно, в нападі використовують Бесєдіна, а на правому фланзі – Циганкова. Виникає питання із Зінченком: грати йому лівого захисника, як в Манчестер Сіті, або в півзахисті. На інших позиціях буде все прогнозовано. Після перерви чекаю ще 4-5 замін.

Україна повинна перемогти. Потрібно уникнути недооцінки команди Саудівської Аравії. Хоча суперник, можливо, захоче подивитися найближчий резерв за три місяці до чемпіонату світу", – цитує експерта Вookmaker-ratings.

Україна – Саудівська Аравія: анонс товариського матчу