УКР РУС

Захисник Зорі порівняв тренувальні процеси Скрипника та Костишина

27 березня 2020 Читать на русском

Хавбек Зорі Владислав Ємець, який на правах оренди виступає за ковалівський Колос, поділився думками щодо наставників, під орудою яких встиг пограти.

"Якщо пам’ятаєте був момент, коли з молодіжних команд Зорі за договірні матчі відрахували одразу 10 футболістів. Вони набирали нових і мій друг, який грав там в той час, домовився аби я приїхав на перегляд. Так і опинився у луганському клубі.

Колос купив 10 апаратів штучної вентиляції легенів для лікарень Київської області

Я був на закордонних зборах і з Зорею, і з Колосом. Якщо порівнювати наставників обох команд, то Руслан Володимирович (Костишин – прим.) більш емоційний у тренувальному процесі, а Скрипник набагато спокійніший. Самі ж тренування майже не відрізняються. Все побудовано на роботі з м’ячем", – цитує 22-річного захисника офіційний сайт Колоса.

Нагадаємо, Ємець – вихованець харківського футболу. Професіональну кар'єру розпочав у луганській Зорі. Виступав за першоліговий Авангард. В січні 2020 року на правах оренди перейшов у Колос, за який зіграв у поточному сезоні чотири матчі і віддав одну результативну передачу.

Динамо – в топ-5 Європи за важливим показником, Шахтар – друга найнижча команда континенту