УКР РУС

Захисник Зірки Цюпа: Я б не сказав, що Динамо зараз набагато сильніше за решту команд

14 листопада 2017 Читать на русском

Захисник Зірки Іван Цюпа прокоментував матч з Вересом (0:0) та поділився очікуваннями від гри з Динамо.

"Команда незадоволена нічиєю з Вересом? Звичайно. Можна пригадати момент Максима Прядуна, який не реалізував вихід сам на сам. Крім того, в нас ще були епізоди, коли ми могли забивати, але, на жаль, не вдалося. У першому таймі ми виглядали набагато краще, ніж наші суперники. У другій сорокап’ятихвилинці гра вирівнялась, бо ми дещо підсіли, але ж саме після перерви була нагода Прядуна. Використай він цей шанс, і я думаю, що ми перемогли б. В обороні ми досить непогано виглядали, тож в підсумку не пропустили.

Матч з Динамо? Ви знаєте, я б не сказав, що Динамо зараз набагато сильніше за решту команд. У них була полоса невдач, з п’яти матчів без перемог, де такі ж клуби за силою, як і ми, показали, що в киян можна відбирати очки. Ми, звісно ж, дамо бій віце-чемпіону, і сподіваємось, що зможемо набрати бали в цьому поєдинку.

Більше нервувати в цій грі буде Динамо, адже вони фаворити, і їм треба перемагати. Нам же втрачати нічого. Звісно, ми хочемо перемогти й налаштовуємось тільки на перемогу, а як буде – побачимо", – цитує Цюпу офіційний сайт Зірки.

40% матчів УПЛ завершуються внічию

Нагадаємо, матч 16 туру УПЛ між Зіркою та Динамо відбудеться в суботу, 18 листопада. Час початку гри 14:00.