УКР РУС

Захисник збірної Чехії Новак: Україна здивувала мене своєю грою у першому очному матчі

16 жовтня 2018 Читать на русском

Оборонець чеської національної команди Філіп Новак розповів, як потрібно грати проти збірної України, щоб здобути перемогу.

"Не знаю точно, чи вийду на поле у матчі проти України, це питання до тренерського штабу, проте я готовий, як завжди. Не впевнений, чи зіграє Андрій Ярмоленко у складі збірної України, адже у нього є проблеми зі здоров'ям, але не важливо, хто буде моїм суперником на фланзі, я завжди буду готовий протистояти йому.

Україна – Чехія: як гості на полі ОСК Металіст тренувались

Вінгери збірної України частенько зміщуються в центр та звільняють зони для крайніх захисників команди. На правому фланзі у них грає лівоногий футболіст і навпаки. Ми повинні щільно діяти проти українців в центрі та не давати пробивати по воротах.

Особисто я був здивований грою "синьо-жовтих" у першій очній грі проти нас. Вони грали у комбінаційний футбол та добре працювали із м'ячем. В Харкові ми повинні завадити цьому. Сподіваюсь, ми продовжимо грати так, як проти Словаччини.

Збірна України знаходиться у становищі, коли їм достатня нічиєї для перемоги в групі, вони гратимуть у відкритий футбол та не боятимуться йти вперед. Нам потрібно зіграти подібним чином, щоб перемогти у цьому матчі", – розповів Новак прес-службі чехів.

Україна – Чехія: передматчева прес-конференція Ярослава Шилгави