УКР РУС

Захисник Шахтаря офіційно перебрався до Хорватії

1 липня 2023 Читать на русском

Захисник Олександр Драмбаєв став частиною хорватського Осієка.

Осієк на своєму офіційному сайті повідомив про підписання Олександра Драмбаєва. Оборонець приєднався до клубу на правах оренди з правом викупу за попередньо домовлену суму (яку не розголошують).

Динамо пропонує Гармашу суттєве скорочення зарплатні і скромну роль у Луческу – ветерана можуть не взяти на збори

"Олександр – молодий гравець з цікавими ігровими характеристиками, які добре вписуються в те, як ми хочемо грати. Він гравець, який прогресує. Ми вважаємо, що йому є ще багато в чому розвиватися, і щиро бажаємо йому досягти цього тут. Драмбаєв прийшов мотивований, він не дуже вагався, коли ми представили йому наш клуб і те, чого ми хочемо досягти. До всього, що я сказав, додам, що вважаю це хорошим знаком того, що він сприятиме досягненню наших цілей", – зауважив спортивний директор клубу Івіца Кулушевіч.

Нагадаємо, Драмбаєв – вихованець Шахтаря, однак за головну команду не зіграв жодного офіційного матчу. Виступав в оренді за Маріуполь та Зюлте-Варегем. Минулого сезону провів за бельгійців 25 матчів у всіх турнірах, в яких забив 1 гол і віддав 1 асист. Його контракт з донеччанами чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у 600 тисяч євро.

"Тільки у Львові": як ледь не вилетіти з УПЛ, але стати відкриттям сезону