УКР РУС

Захисник "Сельти" Кабрал: Дещо знаю про Бланко-Лещука

15 лютого 2017 Читать на русском

Захисник "Сельти" Густаво Даніель Кабрал поділився очікуваннями від матчу проти "Шахтаря" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Нам було складно. Поразка на "Вісенте Кальдерон" була важкою. Проте зараз ми у відмінному настрої. Сподіваюся, завтра здобудемо гарний результат, що допоможе нам у другій зустрічі в Україні. Я задоволений тим, що виступаю разом із командою в Лізі Європи, і хочу продемонструвати свою найкращу гру.

Бланко-Лещук? Дещо знаю про нього. Наприклад, він добре тримає м’яч. У "Шахтарі" є ще один футболіст з моєї країни – Факундо Феррейра. Про Бланко мені відомо не надто багато, але зауважу, що нам важливо тримати суперника і здійснювати контратаки у відповідь.

Звичайно, краще бути в становищі "Сельти". Грати без перерви дуже важливо. Проте я гадаю, що наш суперник перебуватиме в гарній формі. "Шахтар" провів підготовку до сезону, в якій відмінно себе показав. Впевнений, "гірники" будуть в оптимальних кондиціях", – сказав Кабрал.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" – "Шахтар" відбудеться 16 лютого у місті Віго. Матч-відповідь "Шахтар" – "Сельта" буде зіграний 23 лютого у Харкові. Нагадаємо, раніше УЄФА підтвердив, що зустріч відбудеться на ОСК "Металіст". "Шахтар" – "Сельта": Вартість квитків, де купити. Степаненко пропустить матч проти “Сельти” через дискваліфікацію.

"Сельта": представляємо суперника. Попередження Кравця та кошмар "Барселони"

"Сельта" – перший суперник "Шахтаря" у новому році. Лідери Галісії – хто вони?