УКР РУС

Захисник "Олімпіка": Нам ще зарано думати про єврокубки

20 вересня 2014 Читать на русском

Захисник донецького "Олімпіка" Дмитро Гришко прокоментував старт команди в прем'єр-лізі.

ідготовка до сезону проходила в непростих умовах: ми постійно, що називається, сиділи на валізах, не знали, де опинимося і в яких умовах будемо тренуватися. Тому форму довелося набирати по ходу чемпіонату.

Що стосується нашого сьогоднішнього четвертого місця, то все одно захмарних цілей ми не ставимо. Головне адаптуватися в еліті. Добре, що ми набираємо очки. Йдемо крок за кроком, налаштовуємося виключно на майбутню гру. Ось, зараз всі наші думки про матч з "Дніпром". Ми не дивимося поки в турнірну таблицю, а ось, наприклад, під час зимової паузи буде час на неї поглянути.

Ми реально дивимося на стан речей: поки нам зарано ще боротися за потрапляння в єврокубки. Зараз головне залишитися в прем'єр-лізі і набратися досвіду виступу в ній.

Перш за все, ми відчули, що між першою і прем'єр-лігою колосальна прірва. Поки у нас, на жаль, немає стабільності. Ми можемо один матч здорово зіграти, а наступний провести нижче піднятої нами ж самими планки. Такого не повинно бути: ми повинні нижче певного рівня не опускатися. Це, як мінімум. А краще піднімати планку своєї гри вище і вище, щоб прогресувати.

Наприклад в матчі з донецьким "Металургом", який ми, на щастя, виграли, допустили силу-силенну помилок. Тренер нам на них вказав. І ми знаємо, що у нас є потенціал, щоб далі рости і ставати сильніше", - сказав Гришко.

Нагадаємо, після шести турів в УПЛ "Олімпік" займає четверту сходинку в турнірній таблиці.