УКР РУС

Захисник Олімпіка Литвин назвав одну з причин відставки Вісенте Гомеса

14 березня 2020 Читать на русском

Один з лідерів донецької команди Дмитро Литвин поділився думками щодо роботи екс-наставника Олімпіка Вісенте Гомеса.

"Я дуже задоволений роботою з Вісенте. Він дохідливо все пояснював. У цього наставника кожен футболіст розуміє, чого від нього чекають, і що він повинен робити на полі. Якби нам вдавалося виконувати все, що вимагає від нас тренер, то результати були б зовсім іншими.

Гельзін пояснив звільнення Вісенте Гомеса з Олімпіка

Тобто результатів не було, зокрема, й через те, що футболісти не виконували тренерську установку. Зрештою, існує багато нюансів. Не можна забувати ще й про везіння. Якщо ви бачили наші останні 3 матчі, то розумієте, про що я кажу. Бувають ігри, коли м'яч просто не хоче лізти в ворота, в той час як суперник використовує чи не єдину свою можливість.

Настрій після невдалого старту і відставки тренера робочий. Ми професіонали і розуміємо, що потрібно рухатися вперед. Якщо керівництво і сам тренер прийняли таке рішення, то так тому і бути. Хочеться лише подякувати Вісенте за роботу і побажати йому успіхів. У нього тепер своя дорога, у нас – своя. Він заклав хороший фундамент. Гра, яку ми показуємо, вселяє надію на те, що результат прийде", – цитує Литвина офіційний сайт Олімпіка.

Нагадаємо, іспанський фахівець працював в Олімпіку з вересня минулого року. До кінця сезону виконувати обов'язки головного тренера буде Ігор Климовський.

Динамо і Ребров від нього відмовилися: чому для Вісенте Гомеса настав момент істини