УКР РУС

Захисник Бернлі Тарковскі на радарі Челсі та Арсенала, – Daily Star

26 грудня 2017 Читать на русском

Гру 24-річного центрбека активно моніторять обидва клуби.

Оборонець Бернлі Джеймс Тарковскі своєю впевненою грою в цьому сезоні зацікавив грандів англійського футболу, повідомляє Daily Star. Він навіть потрапив до символічної збірної першої половини сезону АПЛ за версією Goal.com.

Символічна збірна першої половини сезону АПЛ 2017/18 – версія Goal.com, де домінує Манчестер Сіті

За інформацією видання, Челсі слідкує за ключовим гравцем в лінії оборони сенсаційного Бернлі, трансфер якого оцінюють у 30 млн фунтів. "Пенсіонери", як і Арсенал, прагнуть взимку підписати оборонців, щоб підвищити власні шанси на фініш у топ-4 за підсумками сезону.

Однак, трансфер Тарковскі відбудеться лише в тому разі, якщо обидва клуби не зможуть підписати власні пріоритетні цілі на зимове трансферне вікно. Наставник Челсі Антоніо Конте хотів би підписати захисника Саутгемптона Вірджила ван Дейка, яким також цікавляться Ліверпуль і Манчестер Сіті. У свою чергу, наставник "канонірів" Арсен Венгер нібито прагне підписати непотрібного Челсі Давіда Луїса за ті ж 30 млн.

Джеймс Тарковскі став основним центральним захисником команди Шона Дайча після продажу влітку до Евертона Майкла Кіна. Цікаво, що минулого року 25-річний англієць польського походження перебрався в Бернлі з Брентфорда всього за 3,6 млн фунтів.

Манчестер Юнайтед врятувався у матчі проти Бернлі завдяки дублю Лінгарда