УКР РУС

Задіран: У Вереса бюджет в десятки разів більший, ніж у Десни

2 червня 2017 Читать на русском

Голова адміністративного підрозділу ФФУ з атестації футбольних клубів Сергій Задіран прокоментував ситуацію щодо невидачі Десні атестату на участь в УПЛ.

"У Десни немає стадіону, у Вереса немає стадіону також, який відповідає нормам УПЛ. Клубам було запропоновано знайти резервну арену. Десна і Верес знайшли стадіони. Верес готовий грати у Львові, Тернополі, Луцьку, тобто на тих стадіонах, які відповідають нормам УПЛ. Десна надала інформацію лише про один стадіон, на якому може тимчасово виступати. Верес надав моніторинг, де гратимуть команди U-21 та U-19, Десна цього не зробила. Ми давали їм час, щоб вирішити ці питання.

У Вереса та Десни також різні ситуації у фінансовому плані. Команди надали аудиторські звіти. У Вереса бюджет в десятки разів більший, ніж у Десни.

До Десни претензії по 47-50 статтям регламенту з ліцензування. Це фінансування клубу, його прозорість, зарплати і контракти, гарантії. Чи може існувати клуб, у якого зарплатний фонд – 130 тисяч гривень?", – сказав Задіран.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за рішенням апеляційної комісії Атестаційного комітету ФФУ Десна не отримала атестат на участь в УПЛ і її може замінити Верес.

"Ми не розуміємо, чому Верес, а не ми". Віце-президент Десни про атестацію до УПЛ на наступний сезон

"Якщо в чиновників ФФУ не переможе "здоровий глузд", то ми не бачимо сенсу в подальшому фінансуванні клубу". Офіційне звернення Десни

Фанати Десни пікетуватимуть ФФУ та зібрання клубів УПЛ