УКР РУС

Забранський: Наше поле не краще, ніж у Полтаві, але "Динамо" вчинило дуже гідно

25 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер ФК "Миколаїв" Руслан Забранський прокоментував допомогу київського "Динамо" перед матчем команд у півфіналі Кубка України.

"У кубку, зрозуміло, свою справу ми вже зробили. Незалежно від того, як ми зіграємо з "Динамо", гра буде психологічно легкою для футболістів. Так, вони можуть створити диво, але лаяти їх ніхто не буде. Завдання в цьому плані вже практично виконане. Я розумію, що гра буде дуже важка. "Динамо" зараз набрало хід і показує непогану гру. Дуже складно щось їм протиставити. Постараємося добре зіграти.

"Миколаїв" – "Динамо": Суркіс вислав знаменитого фахівця рятувати газон для півфіналу Кубка України

Дрібниця, але приємно, як вчинили в "Динамо" в плані нашої гри. Вони не стали, хоча мали на це право, шукати в нашому газоні якісь проблеми і змусити перенести гру, створити купу додаткових проблем.

Наше поле не краще, ніж у Полтаві. Зрозуміло, якщо хотіли, могли б зробити перенесення або відмовитися грати у нас, знайти ще сто причин. Вони вчинили дуже гідно, запропонувавши допомогу від агрономів "Динамо", які будуть наше поле приводити в належний стан. За це їм велике спасибі.

Минулого тижня пішов дощ – ніде тренуватися. Тільки на піщаному майданчику. Так і готуємося до ігор і чемпіонату, і кубка. На центральному газоні, де ми зараз граємо, повинна бути серйозна реконструкція. Це і заміна дренажної системи, і підігрів, і заміна трав'яного покриву. Полю вже 50 років, воно не витримує жодних навантажень. Там вже немає кореневої системи. Після будь-якого підкату вилітає шматок трави. Плюс ще додався "Суднобудівник", який теж буде проводити свої ігри на Центральному стадіоні. Це поле просто не витримає таких навантажень.

Забранський: Зустріч з "Динамо" у півфіналі Кубка? Викрикнули від радості чи горя, коли дізнались

У нашому випадку треба тільки на диво і сподіватися. Ми намагаємося перетерпіти цей час і все-таки дочекатися того моменту, коли у нас з'явиться тренувальне поле, ігрове. Ну, а в плані Кубка. Зрозуміло, що "Динамо" навіть не на одну голову сильніше за нас. Будемо намагатися грати, зробити свято місту. А щодо перемоги, будемо сподіватися на диво", – заявив Забранський.

Нагадаємо, матч 1/2 Кубка України "Миколаїв" – "Динамо" відбудеться 26 квітня о 18:00.

, а також у Viber