УКР РУС

Забранський: Грошей від продажу квитків на матч з "Динамо" вистачить, щоб постелити тренувальне поле

1 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Миколаєва" Руслан Забранський розповів про фінансову ситуацію у клубі.

"Дай Бог, щоб у нас було все добре. Зараз у нас стоїть завдання зберегти клуб. Принаймні, весь той час, що я в команді. Хотілося б, щоб були трохи інші завдання. Але перед тим як ставити високі цілі, необхідно створити більш-менш нормальні умови для роботи. В першу чергу, це тренувальне та ігрове поле. З ігровим взагалі складно – його потрібно повністю замінити. Йому 50 років, там потрібно зробити полив, дренаж і все як годиться.

Як йдуть справи з фінансуванням? Не можу сказати, що погано. Ми всі розуміємо сьогоднішній час. Більш-менш є стабільність і немає великих боргів. Завдяки Кантору, який намагається підтримати хлопці, десь дати аванс або премію. Зрозуміло, що умови не такі, як у інших клубів, але для Миколаєва і це добре.

Чи виплатили борг перед колишніми власниками? Так, ми виплатили ті штрафи, які повинні були. Може, не повна сума. Зараз ми трохи заробили на квитках від матчу з "Динамо". Точної цифри не скажу, але знаю, що вистачить на те, щоб постелити тренувальне поле. Я вболівальникам так і говорив: ми не обдиранням займаємося, а заробляємо гроші, щоб зберегти клуб і щось зробити на його благо", – розповів Забранський.

Забранський: Наше поле не краще, ніж у Полтаві, але "Динамо" вчинило дуже гідно

, а також у Viber