УКР РУС

Забивала лише "Болонья", "Наполі" втратив очки. Результати 11 туру чемпіонату Серії А

1 листопада 2015 Читать на русском

Окрім розгрому від "Болоньї", глядачі не побачили голів у матчах 11 туру чемпіонату Італії.

"Болонья" цього сезону виглядає не надто переконливо, однак у матчі з "Аталантою" "синьо-червоних" "прорвало". Підопічні Стефано Піолі подарували справжнє свято своїм вболівальникам. Як результат, три голи у другому таймі дозволили команді піднятися на передостаннє місце у турнірній таблиці. "Аталанта" ж із 13 пунктами в активі на сьомому місці.

Лідер "Наполі" мусив вигравати у "Дженоа", аби підтвердити цей статус. Неаполітанці, попри постійний тиск на чужі ворота, не забили та відпустили "Інтер" та "Фіорентину" на верхівку чемпіонату. Тепер "голубі" покинули топ-трійку та перебувають на четвертій позиції із 22 очками. "Дженоа" до матчів "Палермо" та "Емполі" поки що тринадцятий та заробив 12 пунктів.

Цей тур у Італії видався скупим на голи. Ось і пари "Карпі" - "Верона" та "Удінезе" - "Сассуоло" вирішили не порушувати цю тенденцію. У цих поєдинках нічого грандіозного, що могло привернути особливу увагу, не відбувалося. Отже, "Карпі" та "Верона" залишились останніми у турнірній таблиці. У них по 6 очок. "Сассуоло" до матчу "Лаціо" - "Мілан" не покидає п'яте єврокубкове місце зі своїми 19 пунктами. "Удінезе" ж чотирнадцятий - у них число "12" у графі "очки". 

Італія. Серія А, 11 тур

"Болонья" - "Аталанта" - 3:0 (0:0) 

Голи:
Джаккеріні, 52,  Дестро, 58, Брієнца, 85

"Карпі" - "Верона" - 0:0 (0:0) 

"Дженоа" - "Наполі" - 0:0 (0:0) 

"Удінезе" - "Сассуоло" - 0:0 (0:0)