УКР РУС

Забарний пояснив, як збірна України протидіятиме Австрії у вирішальному матчі за вихід у плей-офф Євро-2020

20 червня 2021 Читать на русском

Захисник "синьо-жовтих" Ілля Забарний поділився рецептом протистояння з австрійцями і виділив найнебезпечнішого гравця у складі суперника.

"Однозначно, буде дуже важка гра. Ми знаємо, що у збірній Австрії хороші гравці, плюс ця команда – як єдине ціле. Буде складно, ми налаштовуємося на важку гру, тому що вона стане вирішальною для обох команд. Всі розуміють, що ніхто нікому поступатися не буде.

Шевченко виділив головну небезпеку збірної Австрії – Україна має свій план нейтралізації суперника

Для нас головне бути однією командою, не здійснювати необачних дій, не бігати хаотично. Перш за все, потрібно зберігати компактність і організацію гри. Ну і, звичайно ж, намагатися створювати і реалізувати моменти попереду.

Кому з суперників варто приділити особливу увагу? В першу чергу, це Девід Алаба. Я вважаю, що це дуже хороший гравець. Просто найвищого рівня!

Той факт, що збірній України достатньо одного очка, можливо, трохи додає спокою. Але тільки зовсім трохи. Тому що, якщо намагатися грати на нічию, то можна взагалі не виходити на поле. Ми будемо грати лише на перемогу. Будемо здобувати ці три очки кров'ю", – цитує Забарного офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, поєдинок проти Австрії, який стане для збірної України вирішальним у боротьбі за вихід у плей-офф Євро-2020, відбудеться у понеділок, 21 червня. Початок зустрічі о 19:00.

"Вимкніть приймачі!" Австрія боїться повторити з Україною велику ганьбу – як Das Team написала чорну сторінку історії