УКР РУС

За всіма статтями. "Металург" (Д) - "Карпати" - 4:0. ВІДЕО

7 квітня 2013 Читать на русском

За всіма статтями "зелено-білі" поступилися колишній команді Ніколая Костова, не продемонструвавши, натомість, абсолютно нічого.

За відсутності дискваліфікованих Худоб'яка, Даушвілі, Жовтюка та Пластуна “зелено-білі” вже з перших хвилин виглядали хлопчиками для биття.

Узагалі, за всю гру у виконанні львів'ян згадався лише один небезпечний епізод - це Завійський з далеку перевірив на пильністю Юрія Паньківа, однак кіпер “Металурга” зреагував на цей удар.

І все... Решту ж часу “Карпати” провели у захисті, причому захищалися вони ой як невдало. Підопічні Максимова просто знущалися над опонентами і якщо б гравцям “Металурга” ще трохи більше вдачі, то рахунок міг би бути ще більш розгромним.

Як і міг значно більше забити Мораєс. Однак в одному епізоді він не реалізував виходу віч-на-віч з Богатіновим, а в іншому таки забив, проте суддя зафіксував офсайд. То ж довелося Жуніору задовольнитися дублем, а поміж його голами свою ногу вдало підставив ще й Леонардо. А красиву крапку у грі поставив Володимир Польовий, після удару якого м'яч влучив у дальню дев'ятку карпатівських воріт. Голи цих гравців дозволили “Металургу” наблизитися до “Чорноморця”, а, відповідно, до “зони єврокубків”, на 4 пункти.

А про усі перипетії матчу в деталях Вам розповість онлайн-трансляція “Металург” (Д) - “Карпати”.

“Металург” (Д) - “Карпати” - 4:0 (2:0)

Гол: Мораєс, 15, 53, Леонардо, 29, Польовий, 90

(СКЛАДИ)