УКР РУС

За шекспірівським сценарієм. "Дженоа" - "Парма" - 2:2. ВІДЕО

25 лютого 2012 Читать на русском

Відколи "Парму" очолив Роберто Донадоні, "хрестоносці" значно покращили гру в захисті. У "Дженоа" ж, з приходом на тренерський місток команди Паскуале Маріно, ситуація складалася з точністю до навпаки.

Зустріч цих команд між собою розпочалася з підтвердження вищесказаного. Вже на 6-й хвилині гри Массімо Ґоббі спіймав на льоту м'яча після того, як його невдало вибив захисник, і відкрив рахунок у матчі.

На жаль, через травму у середині першого тайму, Ґоббі поєдинок так і не дограв, однак партнери гідно довершили ним почате. На початку другого тайму, після прострілу Джовінко, голкіпер “грифонів” відбив м'яча перед собою і... на Флоккарі, якому залишалося хіба що не промахнутися.

Інтрига у гру повернулася на 77-й хвилині. Вірніше повернув її арбітр матчу Андреа Ромео з Верони. Нагадаємо, звідти походив і Ромео шекспірівський.

Схоже, рефері хотів щоб інтрига у матчі, як і у п'єсі, зберігалася до самої кінцівки матчу, і поставив ну дуже вже сумнівний пенальті. Паласіо з 11-метрової позначки переграти Міранте не вдалося, проте вже за секунду нападник “Дженоа” реабілітувався, вдало зігравши на добиванні.

До 90-ї хвилини рахунок так і не змінився, тож арбітр компенсував... 7 хвилин. Старання Ромео виявилися не даремними — на 96-й Паласіо оформив дубль і таки приніс господарям нічию. Більше того, фінальний свисток застав “грифонів” в атаці, так що вони ледь не здобули мегавольової перемоги. А так — нічия -2:2. Рахунок, до речі, як то кажуть, по грі.

“Дженоа” - “Парма” - 2:2 (0:1)

Голи: Паласіо, 77, 90+6 — Ґоббі, 6, Флоккарі, 52

на 77-й хвилині Паласіо (Д) не реалізував пенальті

Попередження: Россі, 55 — Біабіані, 42, Муссакі, 57, Валіані, 63, Міранте, 67