УКР РУС

З "Волині" можуть зняти 9 очок за 70 тисяч доларів заборгованості

10 листопада 2016 Читать на русском

Колишній півзахисник "Волині" Саша Стевіч розповів, що луцький клуб винен йому і ще двом гравцям гроші.

"Волинь" мені заборгувала 5 останніх зарплат. Керівництво клубу говорило, що буде виплачувати борги, але нічого так і не заплатили. Влітку цього року мені дзвонили з "Волині" і сказали, що зараз віддають борги колишнім гравцям. У підсумку залишилося троє футболістів, яким вони ще не заплатили – я, Сімінін та Пищур.

Спочатку не хотів звертатися в УЄФА з цього приводу, але інших варіантів не залишилося. Чотири дні тому мені прийшов лист від УЄФА, де просять уточнити – заплатила мені "Волинь", чи ще ні? Якщо я відповім "ні", з "Волині" знімуть 9 очок.

УЕФА чекає від мене відповіді. Я не хотів відразу говорити, що мені не заплатили, адже так з "Волині" відразу ж зняли б очки. Але не хочу, щоб це сталося – "Волинь" ж винна мені невелику суму, 70 тисяч доларів. Вони віддали гроші 15 футболістам на суму десь у 2 мільйони доларів, а мені цю порівняно невелику суму не виплачують. Вони що, тупі дурні? Віддати такі гроші, щоб у результаті зняли 9 очок всього за 70 тисяч?

Я вирішив звернутися в УЄФА наприкінці 2013 року. Виходить, я чекав відповіді близько трьох років.

Зняття 9 очок відбудеться тільки через борг переді мною. Знаю, що є ще два борги, але не знаю, яка з ними ситуація. Коли з "Волині" пішло багато футболістів, то 7-8 з них звернулися до УЄФА. У них були контракти на 3-4 роки, вони отримали гроші за половину цього періоду (УЄФА говорила заплатити за повний контракт, але "Волинь" домовилася тільки про виплату грошей за його половину). При цьому, в команді вони перебували тільки півроку. А нам, хлопцям, яким винні пару останніх зарплат, не віддали нічого", – зізнався Стевіч, який прагне вирішити питання максимально безболісно для луцького клубу.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях