УКР РУС

З наполегливістю мурахи. "Сієна" - "Парма" - 0:2. ВІДЕО

6 травня 2012 Читать на русском

"Парма", яка межує у цьому чемпіонаті між зоною вильоту та зоною єврокубків, все ще може таки в наступному сезоні стати учасницею Ліги Європи. Стало це відомо після того, як "хрестоносці" на виїзді здолали "Сієну" і за набраними очками наздогнали у турнірній таблиці "Рому".

Однак наразі восьмого місця пармезанців для участі у ЛЄ не достатньо. Аби піднятися на заповітну шосту сходинку їм потрібно сподіватися, що в цьому турі "Інтер" програє дербі "Мілану", а в заключному "неррадзурі" та "Рома" також не дорахуються очок.

Якщо врахувати те, що "Інтер" гостюватиме в "Лаціо", а "Рома" поїде в гості до "Чезени", яка напевне захоче наостанок грюкнути дверима, то шанси у Джовінко та компанії "вийти в Європу" хоча й примарні, та все ж таки є.

До речі, саме Джовінко, або як його ще називають Атомний Мураха, став одним із головних героїв матчу із "Сієною". Він постійно шукав щастя попереду, проте пробити Джанлуку Пьєголо йому вдалося лише на 67-й хвилині.

Спроби господарів відігратися успіху не мали. За весь матч гравці "Сієни" так і не завдали жодного удару в площину воріт суперника. А от Флоккарі, вже у компенсований час, скористався помилкою захисту і подвоїв перевагу гостей.

"Сієна" - "Парма" - 0:2 (0:0)

Голи: Джовінко, 67 Флоккарі, 90+2

Попередження: Терці, 18, Контіні, 85 - немає