УКР РУС

З "Ман Сіті" можна грати та перемагати, - Леоненко

24 грудня 2015 Читать на русском

Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко поділився думками щодо майбутнього матчу "Динамо" в раунді плей-офф Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті".

"Я не постійно критикую "Динамо", а лише тоді, коли команда грає погано. У будь-якому колективі є проблеми. Пам'ятаєте, як Луческу критикував своїх підопічних, коли вони обіграли "Зорю" із рахунком 7:1? Я роблю те, що повинен був робити тренер. Моя критика стосується гри команди. Я так само, як і всі, хочу, щоб "Динамо" грало добре. На роботі у мене немає улюблених клубів. Удома вони є, але коли вмикається камера, у мене немає улюбленців. Коли критикую окремих футболістів, або команду в цілому, то просто хочеться виправити Реброва.

З "Ман Сіті" можна грати та перемагати, "Арсенал" це показав. "Містяни" - команда сильна, серйозна, але коли багато грошей, це не завжди добре. Тим більше, ще незрозуміло, хто буде очолювати клуб. 

"Динамо", я вже про це говорив, все одно буде грати на контратаках, як і збірна. Потрібно дивитися, як команда буде грати, скільки людей піде вперед. Ярмоленку тягати суперника полем в цьому випадку не дадуть", - розповів Леоненко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, вже відомо, коли "Динамо" зустрінеться з манчестерцями в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Читайте також:
"Манчестер Сіті" для "Динамо". Представляємо суперника киян у плей-офф Ліги чемпіонів

Які шанси "Динамо" вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів? Опитування

"Манчестер Сіті" - не "Баварія", "Реал", чи "Барселона", - Драговіч