УКР РУС

З Хачеріді вдасться домовитися про новий контракт, – Ігор Суркіс

22 жовтня 2017 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс – про кадрові новини зі стану свого клубу.

Коментуючи трансферну політику Динамо, Ігор Суркіс сказав, що влітку його клуб не зміг придбати всіх футболістів, яких хотів. Головна причина – перспективні гравці надають перевагу більш сильним чемпіонатам, ніж український.

Щоправда, завдання-мінімум селекціонери Динамо виконали – як і просив Олександр Хацкевич, були придбані два крайні захисники. Крім того, вдалося втримати всіх лідерів, окрім Андрія Ярмоленка.

Трансферна робота Динамо не припиняється і взимку клуб зробить все можливе, щоб зміцнити склад. В тому числі шукатиме центрального захисника, який зміг би замінити Домагоя Віду. Останньому Ігор Суркіс пропонував новий контракт, однак Бешикташ запропонував гравцеві вигідніші умови.

Віда покине Динамо після матчу з Олександрією, – Sabah

Крім, того Суркіс вірить, що вдасться домовитися з Євгеном Хачеріді про новий контракт. Попередня угода футболіста з клубом закінчується влітку. Та Хачеріді не проявляє бажання залишити команду.

Також президент Динамо спростував чутки про те, що Тамаш Кадар буде виставлений на трансфер. Слова Ігоря Суркіса передає Динамоманія.

Кому належать українські клуби: олігархи, офшори, вбитий кримінальний авторитет