УКР РУС

З "Говерли" знімуть 6 очок, - Лисицький

3 березня 2016 Читать на русском

Екс-захисник ужгородсько клубу Віталій Лисицький розповів, що відповідно до рішення КДК ФФУ з "Говерли" знімуть 6 очок у чемпіонаті України.

"Найближчим часом КДК ФФУ має зняти з "Говерли" 6 очок. Сьогодні відбулося засідання комітету, на якому був присутній і я. Залишається відкритим лише питання, як скоро це станеться. Сподіваюся, що найближчим часом. Адже керівництво "Говерли" не виходить на зв'язок і не намагається врегулювати цей конфлікт, тому у мене немає іншого виходу, окрім як йти в КДК і добиватися хоч якихось штрафних санкцій щодо Говерли", - сказав Лисицький.

Також захисник розповів про свої взаємини з запорізьким "Металургом", який заборгував футболісту зарплату за п'ять місяців:

"З цього питання я нікуди не звертався, оскільки Палата з вирішення спорів ФФУ, наскільки мені відомо, зараз не працює. Тому просто нікуди було звернутися".

Нагадаємо, Віталій Лисицький виступав за "Говерлу" в 2013-2014 роках, відігравши за ужгородців 26 матчів і забивши два м'ячі, але через серйозні фінансові проблем клубу і заборгованість покинув клуб.