УКР РУС

З двох екс-динамівців сильніший Дем'яненко. Олександрія - Волинь 0:1. ВІДЕО

3 березня 2012 Читать на русском

В напруженому протистоянні луцька "Волинь" перемагає вперше з жовтня 2011-го року.

Загалом протягом протистояння на полі проходила рівна гра. Команди з перемінним успіхом володіли ініціативою. В першій половині кращою за грою та небезпечними моментами була "Волинь". Зокрема, час від часу Юрія Паньківа своїми ударами турбували Пищур, Савіч, Шиков. Втім, найбільший шанс повести в рахунку мали підопічні Буряка - після небезпечного удару Старенького на 16-й хвилині куля влучає в поперечину воріт Неділька. Демонструвати красивий та комбінаційний футбол обом командам сьогодні перешкоджав газон на стадіоні "Ніка", стан якого прагнув бажати кращого.

Другий тайм матчу можна записати в актив "Олександрії". Хлопці Буряка втратили кілька хороших можливостей забити бажаний м'яч. Не йшла сьогодні гра в болгарського форварда господарів Макрієва: нападник не раз опинявся на хорошій ударній позиції, однак так і не зумів вдало пробити по воротах. На 85-й хвилині матчу Дем'яненко проводить заміну, яка, як виявилось пізніше, повністю себе виправдала - замість Савіча на поле вийшов Павлов. Саме молодий нападник вирішив долю протистояння, забивши на 90-й хвилині єдиний м'яч в зустрічі.

0:1 - команда Анатолія Дем'яненка вдало розпочинає весну-2012 в українському чемпіонаті. Лучани забезпечують собі комфортний гандикап від зони вильоту. Хлопці Буряка ж зі своєї сторони, поступаються однією позицією луганській "Зорі", яка сьогодні вдома розгромно та дещо сенсаційно переграла "Карпати" Шарана, та опускаються на 15-те місце в турнірній таблиці чемпіонату.

"Олександрія" - "Волинь" - 0:1

Гол: Павлов (90)

Онлайн трансляція "Олександрія" - "Волинь"