УКР РУС

"Ювентус" завдяки дублю Ігуаїна здолав "Торіно", "Аталанта" поступилася "Удінезе"

11 грудня 2016 Читать на русском

В рамках 16 туру Серії А три пункти вирвали "Ювентус", "Удінезе" та "К'єво". "Болонья" з "Емполі" зіграли внічию.

Одним з центральних матчів туру було дербі "Торіно" – "Ювентус" (не забуваймо про завтрашню гру в Римі). В першому таймі суперники обмінялися голами. Белотті забив свій одинадцятий гол в сезоні після флангової подачі. Двома хвилинами раніше Манджукіч змарнував шикарний шанс, не перегравши Харта. "Стара Сеньйора" відповіла точним ударом не надто помітного Ігуаїна. Відмітимо класний пас п’ятою від Манджукіча на аргентинського нападника. В другому таймі номінальні гості відзначалися ще двічі: спочатку дубль оформив Ігуаїн, а добив суперника П'яніч. "Чорно-білі" набирають 39 очок та готуються до матчу з "Ромою".

Матч в Бергамо розпочався з невеликою затримкою. "Аталанті" після програшу в Турині протистояв "Удінезе". Однак бергамаски знову "влетіли". За "Удінезе" двома асистами та голом відмітився Сіріль Теро. Клуб з Удіне набирає 21 пункт.

Напередодні 16 туру "Болонья" знаходилася на такому ж самому місці, "Емполі" – на сімнадцятому. Однак різниця між клубами становила аж цілих шість очок! Протистояння не визначило дужчого, яке закінчилося "насухо" – 0:0.

Продовжує валитися, наче картковий будинок, "Палермо". Сицилійці в рідних стінах поступилися не надто міцному "К'єво". Звернемо вашу увагу на м’яч Пелліс'є. Гольданіга віддавав пас назад на голкіпера, але його передачу перехопив згаданий гравець "віслюків". Відразу після такого конфузу Гольданігу замінили. Веронці набирають 22 бали та вистрибують на дев’яте місце.

Чемпіонат Італії, 16 тур

"Торіно" – "Ювентус" – 1:3

Голи: Белотті, 16 – Ігуаїн, 28, 82, П'яніч, 90+2

"Аталанта" – "Удінезе" – 1:3

Голи: Куртіч, 47 – Сапата, 45, Фофана, 72, Теро, 87

"Болонья" – "Емполі" – 0:0

"Палермо" – "К'єво" – 0:2

Голи: Бірса, 15 Пелліс'є, 49