УКР РУС

"Ювентус" зараз демонструє відмінний футбол, попри поганий старт, - Гвардіола

22 лютого 2016 Читать на русском

Наставник мюнхенської "Баварії" Пеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти туринського "Ювентуса".

"Ця стадія ЛЧ завжди є непростою, відтак не має значення, хто твій опонент. Можу сказати, що поточний сезон "Ювентус" розпочав досить погано, проте зараз вони набрали хорошу форму. "Ювентус" переміг у 15 іграх поспіль, тому я очікую на дуже захоплюючий матч.

Однак, до цієї гри ми підходимо лише з двома здоровими центральними захисниками, але що ми з цим можемо зробити? Так вийшло, немає сенсу скаржитися з цього приводу. Будемо грати тими гравцями, які є в нашому розпорядженні.

Відаль здатен діяти на різних позиціях, так що є можливість використовувати його в обороні. Роббен в останньому матчі грав в середині, тому що він був потрібен там. Гьотце також може вийти в центрі, у нас багато альтернативних варіантів.

Як я вже говорив раніше, "Ювентус" зараз перебуває в прекрасній формі, зокрема пропускає мало голів. Звичайно, нам доведеться придумати щось неординарне, щоб розкрити їх оборону. Очікую, що "Ювентус" застосовуватиме високий пресинг. Якщо ми з цим впораємося, то суперник буде чекати на шанси для контратак. Зрозуміло, я можу і помилятися.

Як ви розумієте, для нас буде дуже важливим забити виїзний гол, проте, потрібно не забувати грати розумно. Ми намагатимемося здобути перемогу в першому матчі та контролювати ситуацію в другому.", - цитує Гвардіолу Football Italia.

Нагадаємо, поєдинок між "б'янконері" та мюнхенцями відбудеться в Турині 23 лютого.

До слова, напередодні матчу в ЛЧ відбулась тепла зустріч маскотів команд.