УКР РУС

"Ювентус" впевнено переміг "Порту" і вийшов в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

14 березня 2017 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" переміг "Порту" (1:0).

Матч розпочався з вкрай обережної гри обох колективів. Почергово "Порту" і "Ювентус" намагались провести свої атаки. Італійці швидко переводили м'яч ближче до штрафної зони суперника і пробивали по воротах. А от у "Порту" не виходило абсолютно нічого. Всі атаки будувались через лівий фланг, де щоразу Браїмі намагався сам загострити ситуацію за рахунок свого дриблінгу. Проте всі спроби були безуспішними.

"Ювентус" зміг створити кілька гольових нагод. Воротам Касільяса ударами головою загрожували Манджукіч та Ігуаїн, дуже активним був Дибала.

Під завісу першого тайму гравці "Юве" обіграли оборону "драконів" і Ігуаїн пробивав у порожні ворота. Однак політ м'яча руками перервав М. Перейра. Арбітр вилучив оборонця і призначив пенальті у ворота "Порту". Дибала впевнено переграв Касільяса з 11-метрової позначки.

Друга половина почалась значно жвавіше. "Ювентус" ледь не збільшив рахунок після того, як Даніло зрізав у власні ворота простріл Дані Алвеса. Касільяс зупинив м'яч на лінії воріт.

Буквально за мить Соареш запресингував Бенатію і отримав можливість вийти сам на сам з Буффоном. Проте форвард пробив повз ворота.

Туринці впродовж усього другого тайму створювали моменти біля воріт "Порту". Добре увійшов у гру молодий хорват П'яца.

Команда Аллегрі впевнено довела гру до фінального свистка. "Порту" вийшов на матч, виглядаючи приреченим, і завершив поєдинок у такому ж стані.

Відтак "Ювентус" проходить до 1/4 фіналу, здолавши "Порту" із загальним рахунком 3:0.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

"Ювентус" – "Порту" – 1:0

Гол: Дибала, 42 (пенальті)

Вилучення: немає – М. Перейра, 40

, а також у Viber