УКР РУС

Ювентус виявився сильнішим за Удінезе, Кротоне розгромив Сампдорію

11 березня 2018 Читать на русском

Відбулися чергові матчі 28-го туру Серії А.

Завдяки осічці Наполі у минулому турі, підопічні Массіміліано Алегрі отримали можливість вперше за довгий час очолити таблицю Серії А.

Такий шанс "Стара синьйора" не могла упустити і вже на 20-й хвилині Пауло Дибала відкрив рахунок в матчі з Удінезе.

Закріпити перевагу команди міг Гонсало Ігуаїн, проте на 38-й хвилині аргентинець не зумів реалізувати пенальті. Помилку свого співвітчизника зміг все той же Дибала, який оформив дубль на самому початку другої половини зустрічі.

Сампдорія, яка веде боротьбу за зону єврокубків, несподівано поступилася, та ще й як. Три м'ячі влетіли у ворота Вівіано від одного з аутсайдерів сезону ще у першому таймі, а коли генуезці почали відіграватися було вже пізно. Більш того – під завісу зустрічі автоголом відзначився Вівіано, остаточно поховавши шанси Сампдорії на камбек.

Варто зазначити, що ця перемога може мати ключове значення для Кротоне у боротьбі за виживання.

Ще два колективи, що відчайдушно борються за збереження прописки в Серії А, зустрічалися між собою. Сассуоло першим пропустив від СПАЛу, проте вже через чотири хвилини Бабакар реалізував пенальті і зрівняв рахунок. Під завісу першого тайму господарі могли вийти вперед, проте другий пенальті взявся бити Політано і не зумів забити найважливіший м'яч.

Таким чином, Кротоне, Сассуоло і СПАЛ мають у своєму активі 24 очки, однак лише СПАЛ зараз стоїть "на виліт" – за додатковими показниками гіршим цієї трійці є саме команда Леонардо Семплічі.

Крім того, з'ясовували сьогодні свої відносини і Болонья з Аталантою. Більшу частину матчу команди змусили глядачів відверто нудьгувати, однак під кінець зустрічі гості, зусиллями де Роона, таки спромоглися на те, щоб оформити виїзну перемогу.

Чемпіонат Італії, 28 тур.

Ювентус – Удінезе – 2:0

Голи: Дибала, 20, 49

Болонья – Аталанта – 0:1

Голи: Де Роон, 83

Кротоне – Сампдорія – 3:1

Голи: Тротта, 6, 37, Стоян, 23 – Сапата, 70

Сассуоло – Спал – 1:1

Голи: Бабакар, 31 – Антенуччі, 27