УКР РУС

Ювентус в домашньому матчі не переміг Інтер

9 грудня 2017 Читать на русском

У 16 турі Серії А лідер чемпіонату зіграв проти Ювентуса у Турині – 0:0.

Аллегрі чомусь вирішив розпочати центральний матч туру без Дибали в стартовому складі. В атаці "Старої Сеньйори" з перших секунд вийшли Манджукіч, Ігуаїн та Куадрадо. Саме хорватський нападник до свистка на перерву двічі був дуже близьким до взяття воріт. Спочатку Маріо з кількох метрів влучив в Хандановіча, а згодом поцілив у поперечину. Також небезпечно здалеку стріляв Хедіра. Загалом, в першому таймі Інтер, незважаючи на перевагу у володінні м’ячем, жодного разу не вдарив по воротах Щенсни, а з Ікарді щільно грали захисники "чорно-білих".

Другий тайм розпочався з атак Ювентуса, але Хандановіч щоразу демонстрував чудову реакцію. Посеред другої половини матчу словенський голкіпер, граючи на виході, залишив ворота порожніми – Хедіра з флангу в ціль не влучив. З-поміж подій другого тайму також можна пригадати руку Бенатія, за яку арбітр Валері вирішив не карати Ювентус пенальті.

"Чорно-сині" набирають 40 очок та лідирують в таблиці, однак завтра Наполі вдома зіграє проти Фіорентини. Туринці посідають 3-є місце. В 17 турі Юве зіграє проти Болоньї. Інтер вдома протистоятиме Удінезе.

Чемпіонат Італії, 16 тур

Ювентус – Інтер – 0:0

Турнірна таблиця Серії А