УКР РУС

"Ювентус" створив диво проти "Баварїї" у першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів

23 лютого 2016 Читать на русском

Команда Аллегрі у першому матчі 1/8 ЛЧ на "Ювентус Стейдіумі" зуміла відіграти 2 голи переваги суперника і у підсумку ще й ледь не перемогла "Баварію" (2:2).

Голи у мюнхенців забивали Томас Мюллєр і Ар'єн Робен. За "Ювентус" відзначилися Пауло Дибала і Стефано Стураро.

Команди відіграли по суті 2 протилежних тайми. Гру активніше почали господарі, хоча "Баварія" швидко прихопила собі ініціативу і почала раз по раз створювати гольові моменти. У туринців екс-нападник мюнхенців Маріо Манджукіч міг відкривати рахунок, але не спромігся прицільно замкнути простріл Дибали.

А ось біля своїх воріт до певної пори виручали Буффон і фортуна: Відаль, Лєвандовскі, Мюллєр і Роббен втратили розкішні нагоди. Але, коли Томасу подарували м'яч у центрі штрафного "Старої Синьйори", він уже не пробачив. На початку другого тайму "Баварія" за інерцією провела ще одну розривну атаку, яку на індивідуальному класі звершив Роббен. Мюнхенці фактично тримались до того часу, коли з натхненням і моторчиком грав один із найкращих гравців першого тайму Дуглас Коста.

Та екс-гравець "Шахтаря" відверто "здувся" по перерві, і настав час відродження "б'янконері". "Ювентус" заграв швидше і сміливіше, чому немало посприяли і заміни Аллегрі. Стураро, який вийшов замість пасивного попереду і неефективного "вдома" Хедіри, блискуче замкнув простріл головою від Морати. Альваро замінив ще одного автора голу Дибалу. Пауло ідеально реалізував вихід сам на сам після пасу Манджукіча. Могли чемпіони Італії на куражі і переможний гол вколотити, та тут вже Нойєр і власні промахи завадили.

Камбек і нічия - які-не-які, а шанси "Ювентус" до матчу-відповіді зберіг.

Ліга чемпіонів, 1/8. Перший матч

"Ювентус" - "Баварія" - 2:2 ВІДЕО

Голи: Дибала, 63, Стураро, 76 - Мюллєр, 43, Роббен, 55