УКР РУС

Реал розгромно переміг Ювентус на виїзді, Роналду оформив дубль: огляд матчу

4 квітня 2018 Читать на русском

Неймовірний Кріштіану Роналду двічі забив Буффону, а мадридський Реал декласував Ювентус та здобув надкомфортну перевагу перед матчем-відповіддю 1/4 Ліги чемпіонів. Огляд матчу читайте на сайті "Футбол 24".

Не встигли команди приглянутися одна до одної, як Реал повів у рахунку: Марсело віддав передачу на фланзі абсолютно вільному Іско, і після прострілу від іспанського півзахисника Кріштіану Роналду забив свій черговий м’яч у цьому розіграші Ліги чемпіонів. Окремі претензії до Де Шільйо, який загубив Іско на фланзі. Плани Аллегрі щодо “сухої” перемоги пішли шкереберть вже у самому дебюті гри, тому Юве мав атакувати з подвійною енергією. Але було видно, що “чорно-білим” не вистачало гравця типу П’яніча, який може вести гру в середині поля та якісно поєднувати оборону з атакою.

Щодо моментів Ювентуса, то у Бентанкура не вийшов удар, а після удару Ігуаїна "галактікос" в ефектному стрибку врятував Кейлор Навас. Також загострював ситуацію Де Шільйо, але після його чи то удару, чи то прострілу, м’яч пройшов поруч зі стійкою. Атакували господарі, а забити могли гості: це Тоні Кроос “розрядив свою гармату”, а над “Ювентус Стедіум” почувся дзвін перекладини. Під кінець першого тайму у Ювентуса з’явився ще один шанс: Дибала заробив перспективний штрафний метрах в двадцяти п'яти від воріт, сам же його і виконував, але влучив у стінку.

На початку другої половини гри класний момент був у Роналду, але португальський лідер атак “галактікос” пробив поруч зі стійкою. Ювентус знову заробив штрафний в безпосередній близькості до штрафного майданчика зусиллями Дибали, аргентинець знову пробив у стінку, але цього разу Реалу добряче пощастило: після рикошету м’яч ледь не влучив у кут воріт, який Навас вже зовсім не контролював.

Ну а вже за кілька хвилин на сцену знову вийшов Роналду. У штрафному майданчику помилився К'єлліні, Кріштіану віддавав м’яч під удар Лукасу Васкесу, але “стару синьйору” врятував Буффон, а потім сталося щось неймовірне: Карвахаль виконує подачу в штрафний майданчик і Роналду фантастичним ударом “ножицями” відправляє м’яч у нижній кут воріт Ювентуса. Здавалося, що це вже кінець, але ні. За 2 хвилини не впорався з власними емоціями Дибала, та залишив Ювентус в меншості, заробивши свій другий у матчі “гірчичник”.

Аллегрі у відчаї випустив на поле Манджукіча та Куадрадо, але було вже запізно. Реал у більшості “відгрузив” ще один м’яч у ворота Буффона: Марсело та Роналду зіграли в стінку, і бразилець довів рахунок до непристойного. Реал міг забити ще кілька голів, але рахунок більше не змінився. "Вершкові" однією ногою у півфіналі Ліги чемпіонів.

План Аллегрі провалився

Головний тренер Юве перед матчем зазначав, що для його команди важливо не пропустити, та намагатися якомога більше забити задля комфортної переваги перед матчем-відповіддю. На ділі все вийшло з точністю до навпаки: господарі пропустили вже на 3-й хвилині матчу, в атаці нічим не змогли здивувати суперника, та пропустили ще двічі у другому таймі. Ганебна поразка від Реала з різницею у 3 м’ячі стає традицією для Аллегрі? І це в домашньому матчі, за переповнених фанатами трибун “Ювентус Стедіум”. Господарям за відсутності П’яніча не вистачало креативу в центрі поля, усі атаки в основному йшли через фланги. Можливо, враховуючи втрату на цей матч П’яніча, з перших хвилин мав би з’явитися на полі Матюйді, але сеньйор Аллегрі думав інакше.

Ювентус – Реал Мадрид – 0:3 – відео голів та огляд матчу

“Неймовірний CR7” або “Роналду – Буффон – 2:0”

Лідер атак “галактікос” вкотре довів те, що з ним мало хто може зрівнятися. Роналду забиває в кожному матчі цього розіграшу ЛЧ, він знову забиває Буффону, і не просто забиває, а робить фантастичні речі: його другий гол бісіклетою однозначно увійде до “золотої колекції” голів Ліги чемпіонів усіх часів. Не дарма Джанлуїджі Буффон перед матчем зізнавався в тому, що хвилюється перед ще одною зустріччю з Роналду та переживе кілька безсонних ночей перед цією грою. Кріштіану став справжнім “нічним кошмаром” для хваленого захисту Юве, та окрім двох забитих м’ячів ще й відзначився асистом в епізоді з голом Марсело.

Реал знову без питань декласує Ювентус та майже забезпечує собі місце в четвірці найкращих європейських клубів цього сезону, а Роналду продовжує “бити” не тільки суперників, але й рекорди. Ювентус, в свою чергу, має абсолютно мізерні шанси, для того щоб “зачепитися” за продовження боротьби в турнірі, а Джанлуїджі Буффон, схоже, так і не підніме над головою головний клубний трофей Європи.

Цікаві факти:

– Реал виграв 6 з 6 останніх матчів у всіх турнірах

– Реал грає в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів / Кубка чемпіонів в 35-й раз (28 перемог та 6 поразок), що є рекордом

– Роналду в цьому сезоні Ліги чемпіонів забиває в кожному матчі

– виступаючи за Реал, Роналду незмінно вражав ворота Ювентуса і забив йому в цілому вже дев’ять м'ячів в шести матчах

– Гонсало Ігуаїн виступав за Реал з 2007 по 2013 рік, забивши 121 м'яч в 264 матчах у всіх турнірах. Він виграв з клубом три чемпіонати Іспанії

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Перший матч

Ювентус – Реал – 0:3

Голи: Кріштіану Роналду, 3, 64, Марсело, 72

Вилучення: Дибала, 66 (2 ЖК)