УКР РУС

"Ювентус" переміг "Мілан" на останніх секундах матчу завдяки пенальті

10 березня 2017 Читать на русском

В 28 турі Серії А лідер чемпіонату здолав "Мілан" – 2:1. Переможний гол за господарів забив аргентинець Дибала на 90+6 хвилині.

За годину до початку гри офіційний "Твіттер" туринської команди записав до стартового складу Манджукіча, однак Маріо навіть не потрапив на заміну. Хорвата, який буцімто раптово захворів, замінив його земляк – Марко П’яца. Також задовго до матчу було відомо, що "Старій сеньйорі" через травми та дискваліфікації не зможуть допомогти Стураро, К’єлліні, Куадрадо. "Мілан" не міг розраховувати на Абате, Монтоліво, Бонавентуру, Хонду, Локателлі.

Вже на 4 хвилині П’яца ледве не відкрив рахунок – "червоно-чорних" врятував Доннарумма. На 25 хвилині юний воротар "Мілану" знову виручив гостей, перевівши на кутовий постріл Ігуаїна. На 30 хвилині марокканський захисник "Ювентуса" Бенатія вивів господарів вперед. До свистка на перерву колумбієць Бакка після класного пасу від Деулофеу встановив нічию.

Перші хвилини другого тайму були повністю за "Ювентусом", але Хедіра, П’яца та П’яніч не використали свої шанси. Здавалося, поєдинок, незважаючи на перевагу "Юве", завершиться внічию. На 90+5 хвилині арбітр Масса за гру рукою Ваньоні призначив пенальті, який реалізував Дибала – 2:1! Туринці набирають 70 очок. В "Мілана" лишається 50.

Наступним матчем для "Ювентуса" стане зустріч проти "Порту" в Лізі чемпіонів; команда Монтелли зіграє проти "Дженоа" в рамках Серії А.

До кінця чемпіонату на "Ювентус" в чемпіонаті очікує кілька доволі непростих суперників: "Наполі" (30 тур), "Аталанта" (34), "Торіно" (35), "Рома" (36).

Чемпіонат Італії, 28 тур

"Ювентус" – "Мілан" – 2:1

Голи: Бенатія, 30, Дибала, 90+6, пен. – Бакка, 42

Вилучення: Соса, 90+3 ("М")