УКР РУС

Ювентус офіційно зменшив зарплату гравцям через коронавірус – туринці зекономлять величезну суму

28 березня 2020 Читать на русском

Туринський Ювентус пішов на зменшення зарплат гравцям, тренерам та працівникам клубу під час вимушеного карантину.

"Футбольний клуб Ювентус повідомляє, що через глобальну надзвичайну ситуацію в сфері охорони здоров'я, яка в поточний час перешкоджає проведенню спортивних заходів, досягнуто домовленість з гравцями і тренером першої команди щодо їхньої компенсації за решту поточного сезону.

Конфлікт в Барселоні: гравці відкидають суттєве зниження зарплати – клуб розглядає жорсткі заходи

Угода передбачає зниження зарплат на суму, рівну щомісячним платежам за березень, квітень, травень і червень 2020 року. У найближчі тижні будуть укладені окремі угоди з командою, як того вимагають чинні правила. Економічні та фінансові наслідки, що випливають з досягнутої угоди, є позитивними – приблизно 90 млн євро в 2019/2020 фінансовому році.

Якщо спортивні змагання поточного сезону відновляться, Клуб і учасники будуть сумлінно домовлятися про будь-які додаткові гонорари на основі відновлення та фактичного укладення", – йдеться в офіційній заяві Ювентуса.

Зазначимо, що це вже другий випадок, коли зірка Ювентуса Кріштіану Роналду постраждав від наслідків коронавірусу – раніше португалець отримав удар по популярності від небезпечної хвороби, коли запит "коронавірус" став найпоширенішим трендом у соціальних мережах.

"Історична різанина": ультрас Аталанти вимагають у Маліновського і Ко знятися з чемпіонату Італії