УКР РУС

"Ювентус" не без проблем обіграв "К'єво", "Мілан" подужав "Палермо" та вийшов на друге місце

6 листопада 2016 Читать на русском

У 12 турі Серії А "Аталанта" розгромила "Сассуоло", "Ювентус" та "Мілан" теж здобули по три бали.

Вже на 4 хвилині матчу у Вероні сеньйор Аллегрі змушений був робити незаплановану заміну: замість Барцальї з'явився Бонуччі. Однак така неприємність не завадила "Старій Синьйорі" здобути три очки. На 53 хвилині гравець "віслюків" необачно віддав передачу на Куадрадо. Колумбієць відразу переправив сферу на Манджукіча, і хорват спокійно переграв Соррентіно. Веронці зрівняли з пенальті – не за правилами зіграв Ліхтштайнер. Та "Ювентус" врятувало від неприємностей вміння П'яніча прицільно виконувати штрафні удари – Міралем поклав м’яча у самісіньку "дев’ятку". "Юве" набирає 30 очок та в наступному турі зіграє проти аутсайдера "Пескари".

Продовжує приємно дивувати "Аталанта". Бергамаски в першому таймі встигли знищити "Сассуоло", забивши тричі. Такий непристойний для господарів рахунок протримався до фінального свистка. До слова, один з голів гостей провів колишній гравець "Металіста" Алехандро Гомес (аргентинець відзначається вдруге поспіль). У наступному турі "Аталанта" зіграє проти "Роми". Перемога "синьо-чорних" обіцяє розмістити їх в зоні Ліги чемпіонів!

"Мілану", аби не опуститися нижче свого третього місця, потрібно не програти "Палермо". На 15 хвилині начудив воротар сицилійців, випустивши з рук м’яча. Помилкою Посавеця скористався іспанець Сусо. В другому таймі "Палермо" зрівняв. Монтелла вирішив замість Бакки випустити Лападулу, який ударом п’ятою подарував "червоно-чорним" три пункти. Нині в "Мілану" налічується 25 очок. Вікторія над "Палермо" виводить колишню команду Андрія Шевченка на друге місце. Однак, якщо сьогодні "Рома" переможе "Болонью", римські "вовки" повернуть собі втрачені позиції. У 13 турі на нас очікує дербі "Мілан" – "Інтер"!

"Дженоа" вдома не переграла "Удінезе", закінчивши матч миром – 1:1. Отож, "грифони" набирають 17 балів, "Удінезе" ж відстає на два пункти. Обидві команди перебувають посередині турнірної таблиці.

Чемпіонат Італії, 12 тур

"Дженоа" – "Удінезе" – 1:1

Голи: Окампос, 24 – Теро, 11

"К'єво" – "Ювентус" – 1:2

Голи: Пелліс'є, 66, пен. – Манджукіч, 53, П'яніч, 75

"Палермо" – "Мілан" – 1:2

Голи: Нестеровскі, 71 – Сусо, 15, Лападула, 82

"Сассуоло" – "Аталанта" – 0:3

Голи: Гомес, 19, Кальдара, 24, Конті, 43